Практика впровадження інформаційно-комунікаційних технологій навчання в курсі теоретичної механіки для педагогічних університетів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
Представлена методична система вивчення теоретичної механіки на основі технологій мережевого Інтернет-навчання, а також відповідно до неї навчально-методичного забезпечення.
Keywords: Інтернет; Інтранет; інформаційно-комунікаційні технології навчання; електронні засоби навчання