Формування культури економічного мислення майбутніх учителів географії як педагогічна проблема (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглядається проблема формування культури економічного мислення майбутніх учителів географії. Автором аналізується різні підходи до визначення понять «економічне мислення» та «економічна культура».
Keywords: економічне мислення; економічна культура