Організаційно-дидактичні основи навчальної діяльності майбутніх соціальних педагогів у ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розкриваються організаційно-дидактичні основи навчальної діяльності у ВНЗ. Розкрито механізм соціально-педагогічного впливу на майбутніх фахівців, функції вищої школи у системі професійної підготовки майбутніх соціальних педагогів.
Keywords: соціальний педагог; вищий навчальний заклад; управління навчальним процесом