Психолого-педагогічні принципи побудови ділової гри в навчальному процесі (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розкрито психолого-педагогічні принципи, що дають уявлення про складові частини, логіку і внутрішні зв’язки ділової гри. Кожен принцип доповнює і розвиває інші, а разом узяті вони складають концепцію ділової гри як форми активного навчання.
Keywords: ділова гра; психолого-педагогічні принципи; діалог