Акмеологічні умови гармонізації логічної та емоційної сфер формування професійної майстерності викладачів мистецьких дисциплін (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглядаються умови гармонізації логічної та емоційної сфер процесу підготовки майбутніх викладачів мистецьких дисциплін. Проаналізовано акмеологічні умови цього процесу, визначено шляхи формування професійної майстерності майбутніх учителів музики.
Keywords: викладачі мистецьких дисциплін; акмеологічні умови; професійна майстерність