Психологічний аспект у навчальній діяльності студентів-географів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розкривається проблема мотиваційного забезпечення навчальної діяльності студентів.
Keywords: педагогічне середовище; мотиви навчання; психологічна структура особистості