Єдність раціональних та емоційних аспектів навчальної діяльності майбутніх фахівців з музичного мистецтва (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
Актуалізовано проблему єдності раціональних і емоційних способів освоєння мистецтва, висвітлено сутність консолідаційної єдності пізнавально-пошукового, оцінювально-інтерпретаційного і творчо-продуктивного видів навчальної діяльності фахівців музично-педагогічного профілю.
Keywords: фахівці з музичного мистецтва; пізнавально-пошукова; оцінювально-інтерпретаційно; творчо-продуктивна діяльність