Історико-педагогічні аспекти проблеми гармонізації інтелектуальних та емоційних складових у структурі особистості (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
На тлі історико-педагогічного аналізу здійснюється спроба з’ясування особливостей розв’язання проблеми гармонізації інтелектуальних та емоційних складових структури особистості.
Keywords: історико-педагогічні концепції; гармонізація; інтелект; емоції; особистість дитини