Інтонаційна виразність мовлення як засіб розвитку емоційної сфери майбутнього вчителя (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розкривається сутність та шляхи розвитку інтонаційної виразності мовлення як засобу розвитку емоційної сфери особистості майбутнього вчителя.
Keywords: мовлення; педагогічне мовлення; виразність мовлення; інтонаційна виразність мовлення