Проблема емоційності навчання в історії розвитку педагогічної думки (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті досліджується проблема емоційності навчання в історії розвитку педагогічної думки. Уточнено педагогічну сутність поняття «емоційність навчання».
Keywords: емоції; відчуття; емоційність навчання; принцип емоційності навчання