Формування емоційної культури майбутніх педагогів у процесі їх професійної підготовки та вивчення курсу «Історія педагогіки» (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті досліджується проблема формування емоційної культури майбутніх педагогів у процесі їх професійної підготовки. Уточнено сутність поняття «емоційна культура особистості».
Keywords: емоції; відчуття; емоційні переживання; емоційна культура особистості