Теоретичні аспекти гармонізації інтересу, емоцій та інтелектуальні діяльності і підготовці майбутніх педагогів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглянуто питання гармонізації інтересу, інтелектуального та емоційного чинників, що підвищує ефективність підготовки майбутніх педагогів.
Keywords: гармонізація; інтерес; емоція; інтелектуальний чинник