Розвиток варіативності мислення майбутніх інженерів-педагогів у процесі вивчення психологічних дисциплін (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У даній статті автором розглядається розвиток варіативного мислення майбутніх інженерів-педагогів. Підкреслюється особливо важливість проблеми в умовах інформатизації і комп’ютеризації суспільства.
Keywords: психологія; творче мислення; професійна підготовка; креативність; варіативність мислення