Індивідуальний підхід як засіб формування інтелектуальної культури учнів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті з’ясовано основні поняття досліджуваної теми, проаналізовано зміст інтелектуальної культури учнів, показано основні шляхи її формування.
Keywords: учні; індивідуальний підхід; інтелектуальна культура