Психолого-педагогічні особливості емоційного вигорання педагогів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті теоретично обґрунтовано особливості та передумови виникнення емоційного вигорання педагогів, а також фактори, які випливають на формування та розвиток даного явища.
Keywords: емоційне вигорання; вигорання; синдром; депресія; тривога вигорання; виснаження