Проблема розвитку культури професійного спілкування у фаховій підготовці вчителя іноземних мов (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглядається проблема культури професійного спілкування. Зроблена спроба аналізу формування культури професійного спілкування за допомогою іноземних мов.
Keywords: культура професійного спілкування; шляхи формування; іноземні мови