Формування емоційного інтелекту студентів на заняттях з біохімії засобами діалогічного навчання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
В статті розкрита необхідність формування емоційного інтелекту майбутніх вчителів у вищому навчальному закладі та розглядаються шляхи та методи рішення проблеми формування емоційного інтелекту засобами діалогічного навчання у процесі вивчення біології.
Keywords: емоційний інтелект; поетапне формування; компетентний склад емоційного інтелекту; діалогічне навчання