Роль емоційного фактору в розвитку творчих здібностей майбутніх педагогів в умовах вищої школи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розкривається емоційний фактор як умова формування та розвитку творчих здібностей студентів вищих навчальних закладів.
Keywords: емоційний фактор; творчі здібності; педагогічна умова