Духовний розвиток студентської молоді як чинник національно-культурної самоіндентифікації (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
Стаття розкриває спроби теоретичного осмислення духовного розвитку молоді, який спонукати особистість до моральності, самовдосконалення, доброго у прекрасного. Адже духовний розвиток дозволяє підняти культурний рівень студентської молоді, розширити їх світогляд, наповнити життя смислом.
Keywords: духовний розвиток; студентська молодь; самоіндентифікація