Особливості реалізації крос культурного підходу в процесі викладання іноземних мов (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті визначено сутність понять «підхід», «культура», «кроскультурний підхід», розкрито особливості крос культурного підходу та його роль у викладанні іноземних мов.
Keywords: підхід; культура; крос культура; мультикультуралізм; кроскультурний підхід