Теоретичні основи виховання крос-культурних цінностей у молоді (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті аналізується теоретичні основи виховання крос-культурних цінностей у молоді. Розглядаються ключові підходи та основні положення сучасного крос-культурного виховання.
Keywords: крос-культурні цінності; міжкультурні зв’язки; культура; культурне середовище