Формування кроскультурної комунікативної компетенції студентів-філологів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті з’ясовано проблему формування крос культурної комунікативної компетенції студентів-філологів як важливого чинника виховання майбутніх фахівців в умовах полікультурного світу: визначено роль інтеграції мови та культури, її  вплив на міжкультурну комунікацію.
Keywords: комунікація; компетенція; комунікативна компетенція; крос культурна комунікативна компетенція