Розвиток педагогічної культури сільського вчителя (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті визначено роль педагогічної культури сільського вчителя в умовах реформи національної системи освіти.
Keywords: педагогічна культура; інноваційна психологія; саморозвиток