Науково-педагогічні засади особистісно зорієнтованих технологій музичного навчання молодших школярів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розкриті науково-педагогічні засади особистісно зорієнтованих технологій музичного навчання молодших школярів. Розглядаються специфічні принципи цього виду навчання.
Keywords: музичне навчання; молодші школярі; особистісно зорієнтовані технології