Взаємозв'язок видів образотворчої діяльності молодших школярів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглянуті питання визначення сутності поняття образотворча діяльність молодших школярів, її виражальні засоби, розкриті особливості та можливості взаємозв’язку її видів.
Keywords: образотворча діяльність; виражальні засоби; аплікація; малювання; конструювання; ліплення