Інтерактивний урок як основний елемент системи формування правової вихованості дітей з вадами інтелектуального розвитку (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
В статті запропоновані нові для допоміжної школи форми організації уроку з основ правових знань.
Keywords: право; правове виховання; розумово відсталі учні; інтерактивний урок