Особливості профільного навчання старшокласників у підготовці їх до майбутньої професії вчителя (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті проаналізовано стан дослідження проблеми підготовки старшокласників до педагогічної професії психолого-педагогічній науці та практиці та визначаються можливості її розв’язання в умовах профільного навчання старшокласників.
Keywords: педагогічна професія; профільне навчання; професійна орієнтація старшокласників