Моніторинг підготовки старшокласників до зовнішнього тестування з іноземної мови: теоретичний аспект (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
Стаття розглядає етапи, умови ефективної організації підготовки старшокласників до зовнішнього незалежного тестування. У статті розкрито зміст таких понять як «контроль» та «моніторинг».
Keywords: етапи; умови; моніторинг