Розвиток креативності учнів засобами мультимедійних дидактичних ігор (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглянуто мультимедійну дидактичну гру як спеціальний засіб розвитку таких властивостей творчої особистості учнів як формалізоване сприйняття, узагальнення математичного матеріалу й гнучкість мислення у позаурочній роботі з математики. Докладно описуються типи завдань, які входять до складу таких мультимедійних ігор.
Keywords: мультимедійна дидактична гра; творча особистість