ЕМОЦІЙНИЙ ФАКТОР ЯК ЗАСІБ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ТА ВИЩІЙ ШКОЛІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті обгрунтовується емоційний фактор як засіб забезпечення якості сучасного освітнього процесу в загальноосвітній та вищій школі.