ОПТИМАЛЬНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті розкриваються оптимальні зовнішні та внутрішні умови формування творчої дізиьності студентів у вищій школі.