ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті приділяється увага процесу формування інформаційної компетентності студентів вищих навчальних закладів у процесі вивчення гуманітарних дисциплін.