ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОГНОСТИЧНИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті розглядається питання щодо теоретичних засад, яких грунтується формування прогностичних умінь студентів.