ІНТЕРАКТИВНЕ НАВЧАННЯ. ОСОБЛИВОСТІ ПОЗИЦІЇ ВИКЛАДАЧА ТА СТУДЕНТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті робиться спроба обгрунтувати особливості позиції викладача та студентів під час інтерактивного навчання.