ОСНОВНІ НАПРЯМКИ СУЧАСНОЇ ГУМАНІСТИЧНОЇ ПЕДАГОГІКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті розкривається зміст понять "гуманізм", "педагогічний напрямок", зроблено огляд сучасних напрямків гуманістичної педагогіки та узагальнено результати.