STRUCTURING THE PROFESSIONAL SKILLS SYSTEM SELF-ORGANIZATIONS OF THE FUTURE TEACHER (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті розкривається питання класифікації вмінь професійноїсамоорганізації та їх роль у професійному становленні майбутніх учителів.