ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З КУРСУ “ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ” (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті подано теоретичний аналіз дослідження проблеми самостійної роботи студентів з фізичного виховання.