ВИЩА ПЕДАГОГІЧНА ОСВІТА У РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ: ПРОБЛЕМИ СЬОГОДЕННЯ ТА ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті здійснюється аналіз проблем сьогодення вищої педагогічної освіти у Російській Федерації як країни-члена Чорноморського економічного співтовариства, визначаються стратегічні орієнтири модернізації сучасної загальноосвітньої школи і окреслюються шляхи підвищення якості підготовки педагогічних кадрів.