ІМІТАЦІЙНО-ІГРОВЕ НАВЧАННЯ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ КОМУНІКАТИВНИХ УМІНЬ СТУДЕНТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті розглядаються проблеми ігрового навчання студентів з метою розвитку комунікативних умінь на заняттях з іноземної мови.