ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ СВІДОМОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ БІОЛОГІЇ У ПРОЦЕСІ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті розкриваються особливості організації педагогічної практики майбутніх учителів біології, встановлюється її значення у формуванні їх екологічної свідомості. Автор акцентує увагу на принципах організації педагогічної практики та їх змістових особливостях.