СИСТЕМА РОБОТИ З ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ СТУДЕНТІВ ДО ВИХОВАННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ У ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті розглядається сучасна система професійної підготовки майбутніх вихователів дошкільних закладів з виховання відповідальності особистості дошкільників.