ДЕЯКІ МЕТОДОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ РОЗВИВАЮЧОГО НАВЧАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті на новому рівні розглядається положення Л.С. Виготського про те, що формування особистісних сил. якостей та здібностей людського індивіду відбувається в умовах його реальних суспільних відносин.