НАПРЯМИ Й ШЛЯХИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСТУПНОСТІ В НАВЧАННІ РІДНОЇ МОВИ ДОШКІЛЬНИКІВ І МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті розглядаються актуальні питання навчання рідної мови старших дошкільників і молодших школярів Запропоновані шляхи забезпечення наступності в навчанні мови дітей цих вікових категорій.