ДІАЛОГІЧНЕ МОВЛЕННЯ НА УРОКАХ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті розглядається зміст та структура діалогічного мовлення на уроках англійської мови як один із засобів формування творчої особистості школяра.