ПІДГОТОВКА МАГІСТРІВ - МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ ВИЩОЇ ШКОЛИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті визначено педагогічні умови підготовки магістрів — викладачів вищої школи до організації науково-дослідної роботи студентів.