МЕТОДИ СТИМУЛЮВАННЯ ПОЗИТИВНИХ МОТИВІВ ТА ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ НАВЧАННЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті автор розглядає необхідність створення в навчально-виховному процесі ситуації успіху для активізації пізнавальної діяльності активності, підвищення мотивації навчання молодших школярів