ТЕХНОЛОГІЯ ДІАЛОГІЧНОЇ ВЗАЄМОДІЇ НА УРОЦІ - ВАЖЛИВА ОСНОВА МІЦНИХ ЗНАНЬ ТА РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ ШКОЛЯРА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
В статті розкрита технологія ефективної побудови діалогічної взаємодії на уроці, де подано важливу основу міцних знань та розвитку особистості школяра, висвітлена роль учителя в цьому процесі.
Keywords: технологія; модель уроку; діалогічна взаємодія; педагогічне спілкування; співпраця; критерії і показники діалогу; гетерогенне мислення; розвиток; головні умови