МЕТОД ПРОЕКТІВ У ПОЗАКЛАСНІЙ ВОКАЛЬНО-ХОРОВІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДЛІТКІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
Розглядаючи педагогічні та творчі умови організації позакласної та позашкільної діяльності у підлітковому віці, у статті досліджуємо проблему формування художньо-творчих потреб і орієнтацій, застосовуючи метод проектів на прикладі творчих колективів - хору Довгинцівського гуманітарно-технічного ліцею м. Кривий Ріг та хору Новоіванівської СЗШ.
Keywords: самодіяльна творчість у підлітковому віці; співвідношення педагогічних та творчих умов організації позакласної та позашкільної діяльності; метод проектів; педагогічне проектування