МОДЕЛІ РОЗВИТКУ ПІЗНАВАЛЬНОГО ІНТЕРЕСУ ДО ВИВЧЕННЯ ГЕОГРАФІЇ В СТАРШІЙ ПРОФІЛЬНІЙ ШКОЛІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглянуті особливості та завдання вивчення географії в старшій профільній шкоді, подані моделі розвитку пізнавального інтересу до географії в класах різного профілю.
Keywords: профільне навчання; пізнавальний інтерес