МІСЦЕ І РОЛЬ КРАЄЗНАВЧОЇ ОСВІТИ В СИСТЕМІ ПРИРОДНИЧОЇ ПІДГОТОВКИ УЧНІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглянуті місце і роль краєзнавчої освіти в системі природниче готовки учнів загальноосвітньої школи. Визначено структуру краєзнавчих знаш трунтовується освітній і розвивальнии потенціал краєзнавчих знань у змісті прит чих наук.
Keywords: краєзнавчі знання; краєзнавча освіта; природнича підготовка загальноосвітня школа